Op 20 september vieren we samen het Feest van de Vrije Geest in hartje Brussel. We trappen het academiejaar af in het Koninklijk Circus, maar zetten ook nadien graag de feestelijkheden verder. De talrijke gezellige eetadressen in onze hoofdstad roepen op tot (culinaire) verbinding. Ontdek de tips van onze sprekers en deel je eigen favorieten!  

De keuze van de vrije sprekers  

Alleen al in de buurt van het Koninklijk Circus zijn tientallen adresjes waar het lekker en gezellig eten is. Dus waarom het feest niet verderzetten in een Brussels restaurant? Enkele van onze sprekers raden hun favoriete eetgelegenheden aan. Comédienne Dena Vahdani houdt bijvoorbeeld van de Iraanse keuken in restaurant Caspian. Influencer Elisabeth Lucie Baeten zit al graag eens in de rooftop bar van The Hoxton. En journalist Rudi Vranckx wordt wel eens gespot in La Caneva, dat een heerlijke Venetiaanse keuken heeft.   

Dit zijn de tips van onze podiumgasten:   

etende mensen

Deel jouw restotip  

Jouw favoriete eetplek zit er niet bij? Deel die dan zeker mee hieronder: je bewijst er de lekkerbekken onder ons een goede dienst mee. Je weet maar weinig af van hoe gezellig tafelen kan zijn in Brussel, zeg je? Geen nood: op Bruzz Select vind je tientallen reviews over oude en nieuwe hotspots van Brussel. Zeer de moeite waard!   

Tot ziens aan tafel in Brussel, na het Feest van de Vrije Geest.